Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1g9kcal0g0g1g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 8.3g12kcal1.9g0g0.5g0g
Sipuli, paistettu 1g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 2.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g4.2g15kcal1.2g0.1g1.1g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix2.1g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g125kcal7.6g10.4g5.6g0.6g
Valittu annoskoko30g63kcal3.8g5.2g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g31kcal1.9g2.6g1.4g0.2g
Arvot/100g100g208kcal12.6g17.3g9.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921