Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g15g54kcal1.2g11.9g0.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 4.7g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Porkkana, paistettu 2.2g1.9kcal0g0.1g0.1g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 4.4g10kcal0.8g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g138kcal4.2g24.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko30g69kcal2.1g12.2g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g35kcal1.1g6.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g229kcal7g40.4g4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605