Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl11g39kcal0.2g0.3g4.2g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 11g4.2kcal0.4g0.3g0.2g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.7g0.4kcal0g0g0g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g125kcal3g2g11.8g1.4g
Valittu annoskoko30g62kcal1.5g1g5.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna15g31kcal0.8g0.5g3g0.4g
Arvot/100g100g207kcal5g3.3g19.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327