Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 18g5.4kcal0.1g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g25kcal0.4g2.8g1g0.8g
Valittu annoskoko30g13kcal0.2g1.4g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g6kcal0.1g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.6g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216