Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g10g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7g6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g39kcal1.2g2.2g2.8g0.8g
Valittu annoskoko30g19kcal0.6g1.1g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal0.3g0.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g65kcal2g3.7g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351