Itämainen kasviskeitto

Paloittele ainekset suurehkoiksi lohkoiksi.

Kuullota sipuli, valkosipuli, paprikat, purjo, chili ja inkivääri- ja vihreä currytahna pienessä määrässä öljyä.

Lisää vesi, perunat, huuhdellut linssit ja mustapavut sekä kasvisliemikuutio.

Anna porista miedolla lämmöllä n.30 minuuttia.

Lisää parsakaali ja anna porista vielä 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tupuna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Linssi, vihreä, go green1.2g4kcal0.3g0.7g0g0.4g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g3.1g3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Parsakaali brokkoli 3.9g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vihreä currytahna0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g28kcal1.4g3.6g0.4g1.4g
Valittu annoskoko30g14kcal0.7g1.8g0.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna15g7kcal0.4g0.9g0.1g0.4g
Arvot/100g100g47kcal2.3g6g0.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238797