Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g10g3.6kcal0.4g0.4g0g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 7.8g27kcal0.4g5.9g0.1g0.1g
Becel olive (Becel), annos 100g1.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Mansikka 5.2g2.4kcal0g0.4g0g0.1g
Raparperi 3.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g97kcal1.6g18.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko30g49kcal0.8g9.1g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g24kcal0.4g4.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g160kcal2.6g30g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108