Herukkarahka

Vatkaa valkuainen vaahdoksi, lisää vaahtoon sokeri vähitellen, vatkaa kunnes seos on marenkimaista.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita rahka ja marjat, lisää kerma- ja valkuaisvaahto.

Annoksen päälle muutama marja, tarjoa kylmänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,312g7.6kcal1.3g0.5g0g0g
Punaherukka 2.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Mustaherukka 7g4.1kcal0.1g0.5g0g0.4g
Valkuainen (100g)1.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g85kcal3.2g9g3.2g1g
Valittu annoskoko30g43kcal1.6g4.5g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g21kcal0.8g2.3g0.8g0.3g
Arvot/100g100g140kcal5.3g14.9g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135001