Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g17g38kcal3.2g0g2.8g0g
Flora ruoka kevyt & paksu0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)2.1g7.7kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 3.7g8.5kcal0.2g0.7g0.5g0.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste3.1g11kcal0.9g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g134kcal9.2g5g8.6g0.8g
Valittu annoskoko30g67kcal4.6g2.5g4.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g34kcal2.3g1.3g2.2g0.2g
Arvot/100g100g221kcal15.2g8.3g14.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175308