Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g4.7g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g5.9g23kcal1.3g0g1.9g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g91kcal6g0.6g6.8g0.6g
Valittu annoskoko30g46kcal3g0.3g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g23kcal1.5g0.2g1.7g0.2g
Arvot/100g100g150kcal9.9g1g11.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705