Ahvenvuoka ala pirkka

Keitä parsakaalikukintoja n. 3 min.
voitele laakea uunivuoka margariinilla.

Laita ahvenfileille suolaa ja ruohosipulia, kääri rullalle ja laita vuokaan, väliin esikeitettyä kukkakaalia.

Sitten vuokaan ruokakerma ja sinihomejuusto murusina.

Uuni n.225 astetta, aika puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka7.5g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Parsakaali brokkoli 11g3.9kcal0.5g0.2g0g0.3g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g1.9g6.3kcal0.4g0g0.5g0g
Ruokakerma 5% valio hyla 2dl7.5g4.5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.8g5.3kcal0g0g0.6g0g
Ruohosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Cashewpähkinät, annos 10g0.5g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g59kcal5g1g3.6g0.6g
Valittu annoskoko31g29kcal2.5g0.5g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal1.3g0.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g96kcal8.2g1.6g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252830