Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.4g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio8.1g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)5g28kcal0.1g0.1g3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g149kcal4.4g16.4g7.2g0.8g
Valittu annoskoko30g75kcal2.2g8.2g3.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g37kcal1.1g4.1g1.8g0.2g
Arvot/100g100g247kcal7.3g27.1g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318