Vadelmarahka

Vadelmat kiehautetaan kattilassa.

Pohjalle hieman vettä, jotta kiehauttaminen helpottuu.

Sen jälkeen kaikki aineet sekoitetaan kulhossa ja valmista tuli.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Annnni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,38.8g5.7kcal1g0.4g0g0g
Vadelma 14g5.8kcal0.1g0.6g0.1g0.5g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g7g4.6kcal0.9g0.1g0g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g37kcal4g3.4g0.2g1g
Valittu annoskoko30g18kcal2g1.7g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal1g0.9g0.1g0.3g
Arvot/100g100g61kcal6.6g5.6g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276755