Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow7.8g6.6kcal0.4g1.2g0g0.4g
Soijanakki, hälsans kök5.9g14kcal1.1g0.4g0.9g0g
Purjosipuli 2.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g55kcal3.4g5.8g1.8g1.2g
Valittu annoskoko30g28kcal1.7g2.9g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal0.9g1.5g0.5g0.3g
Arvot/100g100g91kcal5.6g9.5g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794