Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)10g3.1kcal0.2g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kanaliemi laimennettu 2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 2.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g10g6.9kcal1.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g24kcal3.6g1.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko30g12kcal1.8g0.9g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g6kcal0.9g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g40kcal5.9g3g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280