Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.5g0g
Smetana, Valio, hyla2.7g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g5.5g13kcal0.6g0g1.2g0g
Oliiviöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g122kcal5.4g0.8g11g0.2g
Valittu annoskoko30g61kcal2.7g0.4g5.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g31kcal1.4g0.2g2.8g0.1g
Arvot/100g100g201kcal8.9g1.3g18.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392