Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra22g18kcal3.7g0.2g0.2g0g
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g1.1g6.4kcal0.2g0.1g0.6g0.1g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g1.6g9kcal0.3g0.1g0.8g0.2g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g115kcal9.2g0.8g8.2g0.6g
Valittu annoskoko30g58kcal4.6g0.4g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g29kcal2.3g0.2g2.1g0.2g
Arvot/100g100g190kcal15.2g1.3g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358136