Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green4.1g13kcal1g2g0g0.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g10g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.7g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lehtikaali 1.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g44kcal3.2g5.6g0.8g1.2g
Valittu annoskoko30g22kcal1.6g2.8g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal0.8g1.4g0.2g0.3g
Arvot/100g100g73kcal5.3g9.2g1.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012