Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Tuorekurkku, annos 50g12g4.8kcal0.1g0.2g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow4.4g4.4kcal1g0g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g6.2g10kcal1.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g42kcal4.4g1g1.2g0.2g
Valittu annoskoko31g21kcal2.2g0.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal1.1g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.6g2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533