Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%7.8g13kcal1.6g0g0.8g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g14g23kcal1.2g1.7g1.1g0.7g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g7.8g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g105kcal6g4.2g7g1.4g
Valittu annoskoko31g52kcal3g2.1g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna15g26kcal1.5g1.1g1.8g0.4g
Arvot/100g100g172kcal9.8g6.9g11.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257