Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 11g3.7kcal0.5g0.2g0g0.3g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Hunaja 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 18g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g17kcal1.2g1.2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko31g8kcal0.6g0.6g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g4kcal0.3g0.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266