Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)7.1g8.5kcal1.4g0g0.2g0g
Seitifilee (Findus)9g6.6kcal1.6g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g7.1g6kcal0.2g0.3g0.4g0g
Korppujauho 3.5g13kcal0.4g2.6g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.5g5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g78kcal8g5.8g2g0.4g
Valittu annoskoko31g39kcal4g2.9g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g20kcal2g1.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g128kcal13.1g9.5g3.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097