Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 5.2g5.6kcal0.4g0.7g0g0.4g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow5.2g3.9kcal0.3g0.6g0g0g
Paprika keltainen 4.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g10g3.7kcal0.2g0.7g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Juusto, cheddar 2.5g10kcal0.6g0g0.9g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g64kcal3g4.6g3.2g1.2g
Valittu annoskoko31g32kcal1.5g2.3g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g16kcal0.8g1.2g0.8g0.3g
Arvot/100g100g105kcal4.9g7.5g5.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884