Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 6.4g4.9kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu5.9g8.4kcal0.9g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g34kcal2g3.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko31g17kcal1g1.6g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.5g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g56kcal3.3g5.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774