Gluteeniton mustikkamuffinssi

Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mami32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.9g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 4.3g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen4.3g31kcal0g0g3.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g6.3g22kcal0.2g5.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g6.4g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g165kcal1.8g19.6g8.6g0.8g
Valittu annoskoko31g82kcal0.9g9.8g4.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g41kcal0.5g4.9g2.2g0.2g
Arvot/100g100g269kcal2.9g32g14.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405171