Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g3.1g5.6kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras6.3g22kcal0.9g4.1g0.2g0.4g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 6.2g14kcal1.2g0g1.1g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g89kcal4.8g8.6g3.8g0.8g
Valittu annoskoko31g45kcal2.4g4.3g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal1.2g2.2g1g0.2g
Arvot/100g100g145kcal7.8g14g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978