Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 11g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Soijajauho vähärasvainen 0.7g2.7kcal0.3g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.5g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g2.7g8.8kcal1.4g0.8g0g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 2.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g64kcal5.2g8g0.8g0.8g
Valittu annoskoko31g32kcal2.6g4g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g16kcal1.3g2g0.2g0.2g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297