Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaton 5.5g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g5.5g9kcal0.1g0.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g51kcal2.6g3g2.8g0.2g
Valittu annoskoko31g26kcal1.3g1.5g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal0.7g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g83kcal4.2g4.9g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659