Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g7.6g13kcal1.5g0g0.8g0g
Voi 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)3.5g12kcal0.6g2.2g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g3g3.3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g2.3g5.7kcal0.4g0g0.5g0g
Korppujauho 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g79kcal5.6g6.6g3.2g1g
Valittu annoskoko31g39kcal2.8g3.3g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal1.4g1.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g127kcal9g10.6g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485