Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali17g3.5kcal0.2g0.6g0g0.4g
Hirvenjauheliha oma saalis9g10kcal2g0g0.3g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g2.9g8.2kcal0.5g0g0.7g0g
Sipuli, paistettu 2.1g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Voi 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g51kcal5.4g1.4g2.8g0.8g
Valittu annoskoko31g25kcal2.7g0.7g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal1.4g0.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g82kcal8.7g2.3g4.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508