Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 10g12kcal2.2g0g0.3g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5.9g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.9g3.5kcal0g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g50kcal4.6g2.2g2.4g0g
Valittu annoskoko31g25kcal2.3g1.1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal1.2g0.6g0.6g0g
Arvot/100g100g81kcal7.4g3.6g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391