Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow2.8g10kcal0.3g2g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g3.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 3.7g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Vehnälese 0.4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g40kcal0.6g8.8g0.2g0.6g
Valittu annoskoko31g20kcal0.3g4.4g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal0.2g2.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g65kcal1g14.2g0.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069