Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g18kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g6.1g3.1kcal0.1g0.7g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.6g8.9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g6.5g4.2kcal0.7g0.3g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl2.9g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g148kcal3.6g15.2g8g0.4g
Valittu annoskoko31g74kcal1.8g7.6g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g37kcal0.9g3.8g2g0.1g
Arvot/100g100g240kcal5.8g24.6g12.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508