Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Sipuli kuivattu 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.3g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g35kcal3g1.8g1.4g1.2g
Valittu annoskoko31g18kcal1.5g0.9g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g9kcal0.8g0.5g0.4g0.3g
Arvot/100g100g57kcal4.9g2.9g2.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987