Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 5.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0.2g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK4.2g7.1kcal0.6g0.1g0.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Paprika vihreä 1g0.2kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g2.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa5.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g31kcal1.4g3g1.2g0.4g
Valittu annoskoko31g15kcal0.7g1.5g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g8kcal0.4g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g50kcal2.3g4.9g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564