Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 17g38kcal3.2g0g2.9g0g
Hapukoor (Tere)2.8g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g1.7g5.7kcal0.3g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g123kcal8g1g9.6g0.2g
Valittu annoskoko31g61kcal4g0.5g4.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g31kcal2g0.3g2.4g0.1g
Arvot/100g100g198kcal12.9g1.6g15.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014