Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka7.4g26kcal1g5g0g0.3g
Ruisjauho Pirkka2.2g6.7kcal0.2g1.3g0g0.3g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)5.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Kebablastu 300g, pouttu4.1g10kcal0.6g0.2g0.8g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g3.8g2.3kcal0g0.6g0g0.1g
Pizzajuusto, valio2.1g7kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g112kcal4.8g14.6g3.2g1.4g
Valittu annoskoko31g56kcal2.4g7.3g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g28kcal1.2g3.7g0.8g0.4g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.5g5.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029