Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 175g51kcal1.7g8g0.5g3.1g
Juustoraaste emmental punaleima38g146kcal10.9g0g11.3g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 13g33kcal3.4g0g2.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.3g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g954kcal35g20.6g80.4g6.2g
Valittu annoskoko300g477kcal17.5g10.3g40.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna150g239kcal8.8g5.2g20.1g1.6g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718