Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 46g284kcal11.1g3g24.9g3.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl26g90kcal3.7g14.8g1.8g2.9g
Vehnäjauho puolikarkea 53g181kcal5.4g36.9g0.6g1.8g
Rypsiöljy 20g175kcal0g0g19.8g0g
Vehnälese 6.6g15kcal0.9g1g0.3g2.5g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 66g30kcal0.2g6.6g0.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g26g94kcal0.1g23.5g0.2g1.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g37kcal1.8g1.1g2.1g3g
Hunaja 20g65kcal0.1g16g0g0g
Siirappi, tumma26g84kcal0g19.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g2109kcal46.6g244.8g99.6g29.4g
Valittu annoskoko300g1055kcal23.3g122.4g49.8g14.7g
Annoskoko puolitettuna150g527kcal11.7g61.2g24.9g7.4g
Arvot/100g100g351kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500