Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g201g48kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 50g16kcal0.1g3.3g0g0.8g
Maustekurkku sokerisuolattu 30g6kcal0.2g0.9g0g0.5g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g5g1kcal0g0.3g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5g44kcal0g0g5g0g
Ruokasuola jodioitu 1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g238kcal5.8g23.8g10.8g11.2g
Valittu annoskoko300g119kcal2.9g11.9g5.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna150g60kcal1.5g6g2.7g2.8g
Arvot/100g100g40kcal1g4g1.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847