Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Sokeri 42g172kcal0g42.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal4.9g34g0.6g1.7g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g100g249kcal0g61.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1487kcal37.2g276.6g23.6g3.4g
Valittu annoskoko300g744kcal18.6g138.3g11.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna150g372kcal9.3g69.2g5.9g0.9g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513