Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 234g519kcal41g0g39.8g0g
Fiber husk (1rkl=10g)9g0.9kcal0.1g0g0.1g8g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g9g13kcal1.3g1.3g0.3g4.5g
Smetana, Valio, hyla9g37kcal0.2g0.2g3.9g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g14g20kcal0.4g0.3g1.8g0g
Sipulikuutiot rainbow16g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1226kcal89.4g4g95.2g25g
Valittu annoskoko300g613kcal44.7g2g47.6g12.5g
Annoskoko puolitettuna150g306kcal22.4g1g23.8g6.3g
Arvot/100g100g204kcal14.9g0.7g15.9g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761