Kesäkurpitsapasta

Raasta kuoritusta kesäkurpitsasta ohuita suikaleita esim.

perunankuorimaveisellä.

Siemenet ja keskusta kannattaa jättää pois.

Laita kattilaan pari rkl. oliiviöljyä ja kesäkurpitsasuikaleet, mustapippuria ja suolaa.

Kuumenna ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Runnakko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.2g1g1.7g
Oliiviöljy, eksta neitsyt, memmas knossos (Knossos cretanfood), annos 15g50g440kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g970kcal2.8g12.4g102g3.4g
Valittu annoskoko300g485kcal1.4g6.2g51g1.7g
Annoskoko puolitettuna150g243kcal0.7g3.1g25.5g0.9g
Arvot/100g100g162kcal0.5g2.1g17g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193227