Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 167g71kcal16.4g0.7g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 109g145kcal9.2g19.1g2.2g5.4g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g547kcal51.8g41g16.4g11.2g
Valittu annoskoko300g274kcal25.9g20.5g8.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna150g137kcal13g10.3g4.1g2.8g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.8g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698