Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 250g65kcal3.9g8.8g0.5g4.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 21g7.4kcal0g1.5g0g0.4g
Neilikka, annos 4g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 4.2g0.9kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g178kcal8.4g27.4g1g11.2g
Valittu annoskoko300g89kcal4.2g13.7g0.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna150g45kcal2.1g6.9g0.3g2.8g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939