Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 68g19kcal2.1g0.7g0.5g1.1g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g75g299kcal16.5g0g24.8g0g
Pinjansiemenet, Parrots62g385kcal18g8.1g34.1g2.3g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g85g761kcal0g0g84.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g2946kcal74.8g20.8g288g7.2g
Valittu annoskoko300g1473kcal37.4g10.4g144g3.6g
Annoskoko puolitettuna150g737kcal18.7g5.2g72g1.8g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640