Makaronimättö

Keitä makaroni, paista ja mausta jauheliha.

Sekoita keskenään.

Ketsuppia ja kermaviiliä päälle.

Kevyempää tulee jos kaataa jauhelihasta paistamisen jälkeen rasvan pois.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Aints
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)100g279kcal18g0g23g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 200g193kcal6g39.2g0.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g944kcal48g78.4g47.2g4g
Valittu annoskoko300g472kcal24g39.2g23.6g2g
Annoskoko puolitettuna150g236kcal12g19.6g11.8g1g
Arvot/100g100g157kcal8g13.1g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412625