Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g225g54kcal2.7g7.7g0.5g4.7g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.8g13kcal0g0g1.4g0g
Siirappi 16g48kcal0g11.7g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.6g0g4.5g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana601g386kcal22.8g39.8g12.8g9.8g
Valittu annoskoko300g193kcal11.4g19.9g6.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna150g97kcal5.7g10g3.2g2.5g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896