Makaronilaatikko (porkka-chili)

Keitä makaronit ohjeen mukaan (laita kasvisliemikuutio keitinveteen).

Paista jauheliha ja kuullota sipulit.

Raasta porkkana.

Sekoita makaronit, jauheliha+sipuli ja porkkanaraaste keskenään ja lisää joukkoon tuorejuusto.

Kaada voideltuun uunivuokaan.

Valmista munamaito ja kaada laatikon sekaan.

Laita raastettu juusto päällimmäiseksi.

Paista 200 asteessa n. tunti

Mausta valmistuksen yhteydessä oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 401 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keltainen sydän makaroni tumma pasta Myllyn Paras63g219kcal8.4g41g1.8g3.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g8.7g14kcal0.7g0.3g1.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]13g41kcal3.4g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Flora culinesse0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Keltainen sydän makaroni tumma pasta Myllyn Paras8.9g31kcal1.2g5.8g0.3g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.1g12kcal1.4g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g1.2g2kcal0.1g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.5kcal0.4g0.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.3g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1.8g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana601g1009kcal66g105g34.6g9g
Valittu annoskoko301g505kcal33g52.5g17.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna150g252kcal16.5g26.3g8.7g2.3g
Arvot/100g100g168kcal11g17.5g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182367