Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 659g502kcal12.4g102.1g1.3g6.6g
Parsakaali (Pirkka)415g124kcal19.1g8.3g1.2g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g4.6g11kcal0.2g1.9g0.2g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g115g386kcal25.3g0.3g32.3g0g
Vesi1659g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)148g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g2126kcal117.8g239.4g70.6g18.2g
Valittu annoskoko3000g1063kcal58.9g119.7g35.3g9.1g
Annoskoko puolitettuna1500g532kcal29.5g59.9g17.7g4.6g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056